Doble ració de mercat de brocanters aquest cap de setmana al Passeig Marimon Asprer de la Bisbal

Aquest cap de setmana el Passeig Marimon Asprer de la Bisbal acollirà dos mercats de brocanters diferents: durant el matí de dissabte i el matí de diumenge. D’una banda, dissabte, com cada darrer dissabte de mes, s’hi instal·larà el Mercat Antic Brocant de 9 a 14 h i amb una vintena de parades de brocanters i antiquaris d’arreu del país. D’altra banda, diumenge, en el marc de la Fira Mercat al Carrer de l’1 de maig s’hi farà la Fira de Brocanters, Col·leccionisme i Joguines: un espai on comprar tot tipus d’objectes de brocanteria i de col·leccionisme. Com una veritable cova d'Alí Babà per aquells que vulguin comprar objectes antics o de brocanteria, quedaran ben servits durant tot el cap de setmana i en trobaran per a tots els gustos: els comerciants professionals que hi participen abracen diferents especialitats, disciplines i estils.

La Bisbal, ciutat d’antiquaris
El Mercat Antic Brocant que s’anirà repetint mensualment reforça i consolida la Bisbal com a indiscutible centre referencial d’antiguitats, brocanteria i productes de disseny. En aquest sentit, les persones que vagin al mercat també poden visitar els establiments adherits a Antic&Design Empordà, amb clar epicentre bisbalenc.

I és que la Bisbal acull un ampli ventall d’antiquaris, restauradors, brocanters, artesans i productes de disseny d’allò més diversos. El projecte brinda un catàleg d’elements que conglomera allò innovador i, alhora, antic, amb indissolubles i harmoniosos binomis que combinen eclecticisme i minimalisme, història i modernitat, passat i present, interiorisme i decoració, o art i antiguitat. Aficionats i col·leccionistes trobaran a Antic&Design Empordà un aplegament dels productes més exclusius al voltant del sector dels antiquaris, brocanteria, disseny i art: a dia d’avui ja conglomera 25 establiments de la Bisbal i rodalies. Impulsat per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, la iniciativa té vocació de creixement amb la voluntat de refermar la marca del sector al territori i consolidar-la com a referent indiscutible.