L’Espai Tònic de Vulpellac: el centre d’investigació artística i de confluència amb el públic

Al número 23-25 del carrer de Ponent de Vulpellac, a tocar de la Bisbal, hi trobem el centre d’investigació artística Espai Tònic. L’espai, concebut com un centre d’experimentació i investigació des d’on difondre l’art com a eina per a entendre i enriquir la cultura, ofereix mostra d’exposicions, esdeveniments d’art contemporani, documentals, escultura, fotografia, pintura, poesia o música, entre d’altres. I és que l’Espai Tònic produeix obra pròpia, alhora que exposa obra d’autor i modalitats paral·leles. És un espai de confluència entre artistes i públic: art, disseny, serveis creatius i culturals.

L’Espai Tònic vehicula diferents línies d’investigació artística encaminades a entendre, analitzar i promoure la cultura que ens conforma. Es presenta com a plataforma per a difondre, comunicar i donar sortida a projectes coherents i creatius. L’objectiu de la proposta és, sobretot, ser un lloc d’experimentació i de creació, un punt de comunicació entre l’artista i la població que ens rodeja, amb l’objectiu de donar eines tant de reflexió i anàlisis sobre la nostra cultura, com de contemplació estètica.

El centre artistic està promogut per Guillermo Basagoiti, artista-escultor i per Olga Solà i Oriol Terrats de Tònic | Disseny i Publicitat, ambdós projectes ubicats dins la mateixa fàbrica. Es pot visitar de dilluns a divendres de les 11 a les 14 h i de 17 a 20 h, però cal concertar cita prèvia al telèfon 639 329 728 o al correu electrònic espai@tonic.cat. Es pot consultar més informació i la programació a través del seu web www.espai.tonic.cat.